Connect4You2 (C4Y2) kan u ondersteunen bij het organiseren van uw feestje. Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum of om een feestje van uzelf, uw vereniging of uw bedrijf. C4Y2 staat voor u klaar om u te ondersteunen en er een succes van te maken.

De basis van C4Y2 is project- en management ondersteuning. Daaruit is het idee ontstaan om de kennis en ervaring te gebruiken voor het organiseren van kleine tot middelgrote evenementen. Goed beschouwd is ieder evenement een project met een begin- en einddatum. Soms zien mensen door de bomen het bos niet meer en hebben ze daarbij ondersteuning nodig. C4Y2 kan u de benodigde ondersteuning bieden. Dit kan door middel van het maken van een draaiboek met checklist tot het volledig organiseren van het evenement.

Voor het volledig organiseren van een evenement wordt de prijsafspraken gemaakt op basis van dat wat er georganiseerd moet worden. Vooraf wordt het beschikbare budget vast gesteld. Om het risico van C4Y2 te beperken wordt er een borg gevraagd van 25% van het budget. Dan stellen we de eisen en wensen van de klant op. C4Y2 gaat met die eisen en wensen aan de slag om de mogelijkheden in kaart te brengen. De mogelijkheden worden besproken met de klant en er wordt een keuze gemaakt. Op basis van de keuze wordt een begroting gemaakt, waarbij het uitgangspunt is, binnen het budget te leveren. In de begroting zijn ook de kosten van C4Y2 opgenomen, u komt dus niet achteraf voor verrassingen te staan.  De betaalde borg wordt achteraf verrekend met de eindfactuur.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@connect4you2.nl.

Sluit Menu